All my need are now fulfilled

Detta ska jag göra ikväll ♥
Loving him was Red

Eternal Eclair

 
Gaaaah, vill se filmen nununununuuuu!

The way home

Idag ska jag åka hem till Sverige och ge pappa lite sällskap innan jag sen åker till Karlstad imorgon. Sitter och kollar på lite Fairy Tail OVA's medans jag väntar på att Anna ska logga in. Det verkar som om det finns OVA's som inte är onda trots allt c:

Stanfour och RED

 
(Det är Erza och Jellal från Fairy Tail på bilden, mihihihihi) 
 
 

Skyfall

Har varit på bio med mami och vi såg Skyfall, den senaste och sista Bondfilmen. Jag tyckte filmen var jättebra, fast jag inte är ett så stort fan av actionfilmer, helt klart sevärd!
 

Forever or Never

 

En prinsessas dagbokserien är nu utläst

Läste precis ut den tionde och sista boken ur Meg Cabots bokserie "En Prinsessas Dagbok". En mycket underhållande serie, fast det märks att filmerna med samma namn är väldigt löst baserade. Den första har iallafall lite med böckerna att göra medans den andra filmen är helt påhittad utanför Meg Cabots böcker.
Har även kommit ikapp Fairy Tail, så jag känner att mitt liv är lite tomt just nu utan att ha runt 50 animeavsnitt att kolla igenom innan man hänger med ordentligt. Ska inte börja se på en ny anime för tillfället även om jag också har Sword Art Online som är pågående precis som Fairy Tail. Har ju blivit påtvingad utav min kära vän Anna att börja läsa Tsubasa Chronicle innan December, något som jag har bestämt mig att jag ska göra.
Fast innan det händer ska jag läsa ut Charlotte Hassel utav Frida Skybäck. Can't get enough of love stories!
Nu blev det ju ett ganska långt inlägg, bra där Clara det tar sig!
 

This is my pretty face


Storytelling by Solita

 
Längesen jag lyssnade på denna

Now I will leave you

Ska åka till Norge med mami om typ 40 minuter, kanske slänger in ett par inlägg annars ses vi på onsdag c:
 

Kvällens sång

 
 

Ett år sedan

Ett år sedan jag var på den bästa konserten so far med Within Temptation! En av mina bästa födelsedagspresenter ever!♥
Och bara för det ska jag ladda upp en massa videos liveinspelningar från den konserten för att... tja, det är kul
 
 
 
 
27/10 2011♥

Lite Fairy Tail denna lördagsmorgon

Håller på att komma ikapp det sista inom Fairy Tail, är på avsnitt 148 av 154. Det tog ett par månader men det gick! :D
Har också provat de kläder jag fick av mamma i födelsedagspresent och nu har jag två mysiga tröjor, varav en är är påväg och ett till par assköna jeans! Jag är ju inte direkt en jeanstyp om man säger så, vill ju helst ha strumpbyxor. Fast det börjar bli skitkallt redan nu även i Karlstad och det kanske inte är så skönt att ha sånna där tunna strumpisar längre.
Imorgon drar jag till Norge också med mami. Ska bli kul! :D ska nog kanske shoppa lite och så ska vi antagligen gå och se den nya James Bond filmen "Skyfall" på bio c:
 

Usch, näe

Nu ska jag vara sådär allmänt tonårshormonig. Är trött, besviken och fusen, det är ju skitkallt ute! Skulle inte förvåna mig om det är sjukt mycket snö hemma.
Fast kul var det på CCC idag iallafall, fick ett par fina knappar som nu sitter på min ryggsäck. Snart kommer Julia och hennes polare Hanna hem också. Då kanske jag blir lite på bättre humör iallafall.
 
And Annas secret fangirlfeelings suddenly poped up
 

Buisness chick? Yes box

Ska invadera CCC sen och dansa lite. Kul, kul! Ska på språkkurs sen också! Äntligen ska jag börja läsa japanska!
 

Ma matinée

Idag var det hektiskt. Det var meningen att min väckarklocka skulle ringa klockan 06.00, den kunde ha gjort det men det kommer jag inte ihåg. Iallafall så vaknade jag av min systers väckerklocka som ringde 07.37 och idag började jag 08.30.
Så under 5 minuter hade jag klätt på mig, lagt i allt i min väska och sprungit till bussen utan frukost. Så min frukost idag blev en snickers, tur att det är god lunch idag dårå...
Men nu sitter jag och lyssnar på lite boybands à la k-pop, good shit you know.
 

Höstkylan tränger på

Usch, usch, usch! Skulle behövt en tröja nu... Har precis gjort klart lite svenska jag har tills imorgon och ska göra klart engelskan när jag kommer hem med lite assistans från min kära syster. Fast nu låter jag min hjärna vila lite med lite Michelle Phan videos, mycket underhållande c:

Le K-pop

 
 
och nu är det så att jag hellre lyssnar på k-pop och j-pop än dagens dansmusik i övrgia världen. Don't judge me, Gangnam style is k-pop

Je parle francais, et toi?

Blööööööööh. Sitter på franska, ska snart åka hem och typ hyperventilera lite innan jag ska på audition senare ikväll, ska nog också köpa jeans också. Mina leggings kommer inte hålla dagens bravader I'm afraid. Syns senare!

Wonderful!

 
 
 
Sånt himla bra album av det jag har hört än så länge! Kommer lyssna mer hela tiden på Spotify

Vakna till ny musik

Ska nog snart sova och jag kommer vakna till ett nytt album av Taylor Swift! RED släpps imorgon! >:D

Nästan färdig

Snart klar med läxorna för idag sen ska jag sjunga lite på låten som jag ska sjunga på den där auditionen för Jekyll and Hyde... Men nu ska jag göra det sista rycket

Blinkin, fix your boobs you look like a bleedin' Picasso!


A Time For Us

 

.


I'm turning sterotypical girly

Idag har jag varit runt i fryksdalen och hälsat på min lilla mormor i Sunne. Har också kommit på att jag börja intressera mig mycket för smink och har tänkt att köpa lite sminkborstar för mina födelsedagspengar som också är rosa. Och så köpte jag lite body butter idag också. Wiho, nu blir jag ännu mer "tjejig"
Men nu ska jag nog lyssna lite på Yuki Kajiura, kolla igenom mitt tumblr dashborad och skypa lite.
 

One of my boys part 1

One Direction och Justin Bieber, släng er i väggen. Craig Horner is tha shit

Paint them mint green and pink


Lagomt trött och frusen tjej ovah here

Sitter ensam i soffan i lägenheten och gör inte särskilt mycket, borde göra läxor snart och typ sjunga igenom låten jag har till audition nu på måndag... fast inte än. Har typ inte hämtat mig efter gympan och dansen som ligger så tätt inpå varandra såhär på torsdagar.
Fast nu ska jag kolla på Kalla Fakta om det där med Parken Zoo, har inte direkt fattat det men nu kommer jag nog det hoppas jag
OMG så vackört
 

Yeah! Insprationen flödar

Sitter och skriver lite i min systers säng/bäddsoffan. Mysmys.
Vi ska nog gå och handla lite snart eller nåt
Skrivaskrivaskriva tohohohoho

State of Grace

 
This is a state of grace
This is a worth while fight
Love is a ruthless game
Unless you play it good and right
These are the hands of fate
You're my Achilles heel
This is the golden age
Of something good and right
And right and real

Memories of you

Ulvön 2012! ♥

Historia

Sitter på Historia som alla andra tisdagsmornar. Håller på att forska lite mer om den stora Branden i Karlstad 1865. Lyssnar även på en live version av Kalafinas nya singel Hikari Furu för den senaste Madokafilmen. Själva singeln släpps den 24 oktober men jag lyckades att hitta den iallafall på youtube. ^^
Det gick inte att bädda in videon i inlägget så ni kan lyssna på låten HÄR!
Väntar också på Sword Art Online soundtracket, fast det släpps inte förens den 23 januari. Men det är värt att vänta på efter som det är Yuki Kajiura som har gjort musiken!
 
Cya

Lite mer Yuki Kajiura när jag ändå håller på

 
Måste ha den skivan♥

Glass + Film = Bra födelsedag

Snart ska jag och syrran gosa ner oss i soffan med glass och kolla på Askungen och Moulin Rouge. Fin födelsedag jag har haft med många gratulationer och tillochmed sång på lektionen.
Cya c:

Satoyama Main Theme

 

Soundtracks och annat roligt

 


It's ma birthday

Första bilden som 16åring

Har varit nyttig idag

Har startat min nya youtube kanal, pluggat och spelat in en andra cover som antagligen ska upp. Håller också på att fixa de resterande avsnitten av Fairy tail, så jag kan kolla nonstop. Fuck yeah.
 
Har också anmält mig in en audition till en musikal i Karlstad mihihihi
 
 

My immortal

 
Har för övrigt bytt youtubekanal, hitta den HÄR

Nattlåt

 

Aj aj aj mina axlar

Resultatet av Bodypump yesyes
Måste plugga mycket också.... blööööh
Men nu ska jag laga mat
Cya

I knew you were trouble

 
Snart kommer RED!

Proud of myself

Hade Röstfysiologi idag på skolan, var väldigt kul och intressant c: Fick också chansen att sjunga också och behövde bara tänka på att se lite gladare ut så det blev enklare att sjunga i falsett och artikulera. Lite glad blev man ju då ^__^
Men nu ska jag räkna lite matte innan jag drar mig hemmåt

Turn off the light

 
Den är så söt och skön att lyssna på♥

Bah för att

Älskar den där locken som hänger ut

Trött skolflicka på biblioteket

Ska sitta och plugga in lite ord som vi ska göra tills röstfysiologin imorgon. Sångcoachen Daniel Zangger Borch kommer till våran lilla skola och han har coachat en massa artister som t.ex. Danny, Carola och Anna Bergendahl. Han var även röstcoach i Idol 2008. Han har även haft min kör och GeMu lärare, vilket jag tycker är ganska coolt dock >:D
Ska plugga lite ord och sen läsa lite innan jag tar det lungt med lite Fairy tail c:
Cya

Jag gjorde en duett med mig själv

 

Hubarba!

Ännu en ny skolvecka och jag började med den genom att bli sen... .___. aja, det var bara ett par minuter och det har ingen dött av, tror jag iallafall...

Sword Art Online, episode 14

Kan börja gråta, only the gods knows. Men nu ska jag kolla, may the spirits be with the players

Tumblr funkar igen <3

Det har luggit nera hela dagen så jag är typ inte haft något att fangirla till. Fast en mangabild från Tsubasa dök upp så jag fick lite smått panik och försökte säga till mig själv att inte läsa den, men såklart gjorde jag det ändå eftersom... ja, jag är helt enkelt för nyfiken. Men det verkade inte vara något väldigt stort så att det var nog inte så farligt iallafall.
Och idag är det lördag och på natten runt ettiden kommer det 14:e avsnittet av Sword Art Online vilket jag tänker kolla på direkt när jag ser att det är utlagt, kommer kanske resultera i tårar och hulkande men det blir nog säkert bra
Nu äre mat

Dagens covers

 
 

Jag hade tänkt sova till 10 idag, men det sket ju sig

Nu vet jag inte om vi var några värktabletter hemma heller... Gaaaaah! Hatar det här!

You'll be in my heart

 

Läser lite Dengeki Daisy såhär på kvällskvisten

uhjuhj så spännande! :D Är iallafall hemma i Sysslebäck nu i min egna säng. Skönt, ska sova länge och plugga en massa matte och försöka läsa klart min svenskabok. Näe gonatt

Jag är bara en Tsubasa-fangirl som väntar på Taylor Swift's nya album RED

Do you se it...?

Loving him was Red

 
Längtar till RED! ♥
 
(Sunimase, men det fanns ingen version i rätt pitch)

Nu blir det mat!

Jag och Moa

Fearless

 
I'm fucking fearless

Lalalala

jag just haft ett glosprov i Engelskan, vilket gick förvånansvärt bra eftersom jag inte hann plugga så mycket igår eftersom Anna ville ha med mig ut på stan.
Betnér var bra igår, igår var en bra dag c:

Plugg igen då

Sitter och håller fortfarande på med min svenskaskrivsak och borde gör typ resten av mina läxor, men då ska Anna komma och förstöra allting. Den tjejen vet hur man stör ens pluggtid

Sen blir det av till UNO, ska se på Magnus Betnér med systerysterpyster

Nu är jag allt duktig

Sitter på biblioteket at the moment. Håller på att räkna ikapp matten och ska även göra lite svenska och engelska. Och gå runt bland böckerna of course c Skaffat nytt lånekort har jag också.
Gud vad duktig du är Clara!
Jo tack jag vet

21 dagar kvar tills RED släpps!

Och bara 14 dagar kvar till min födelsedag! :D

RSS 2.0