Well, I tried

 

A princess with her crown

Sitter och sneglar på Johanna som sitter och kollar igenom med en massa Legend of the Seeker så fick jag ett infall och tog på mig min slags medeltida krona eller vad man ska kalla det, som jag köpte på medeltidsveckan för två år sen,  så att jag kunde se ut lite som en fantasyprinsessa eller något. Wihihihihi

Euphoria

 

Sportlov!

Åh äntligen! Nu kan man sova länge och dega lite. Tja, när jag inte läser manus förstås. Det börjar ju dra ihop sig lite så man måste ju börja släppa manuset snart.
Idag så började vi senare än vad vi brukar eftersom vi skulle se en dansföreställning som elever från danstvåan och musikaltrean hade satt ihop under sitt individuella val. Och det var så fint gjort och så känslosamt, så de flesta inklusive jag grät en liten skvätt.
Sedan fortsatte dagen med att lära in musikalen, vilket går väldigt fort och jag har en del att träna på. Bland annat att skratta sådär elakt som allmäna onda personer gör.
Har också införskaffat en ny och väldigt söt ryggsäck som är typikt min stil. Finns att köpa på Accessorize och jag kan också rekomendera deras andra ryggsäckar i samma stil. De är väldigt bra och rymliga och jag har fått i bland annat min datorväska, manuspärm och pennskrin plus att det också finns en mobilficka inne i ryggsäcken och två fickor utanpå.
Fin va? :3

Manustime!

Såhär tillbringar jag min onsdagskväll: sitter och studerar vårat musikalmanus och stryker under mina repliker :3
(bilden blev lite blyg och ville inte visas)

Sista svenskalektionen innan lovet

Gött! Nu är boken utläst och nu kan jag läsa vad jag vill igen utan tidspress. Det är inte direkt kul att läsa en bok som egentligen är bara helt okej under press, det slutar alltid med att man inte orkar och somnar. Iallafall om man heter Clara Jansson.
Skönt med lov snart, kan sova hur länge jag vill och göra vad jag vill. Det kommer nog sluta med att jag hamnar framför datorn, som vanligt.

Lättnad

Just nu är jag ganska lättad då att det gick relativt bra på matteprovet, så nu har vi bara att läsa ut en bok i svenskan som jag kommer göra idag och en musikuppgift som jag börjar med imorgon när jag inte har nåt annat viktigt att göra som kommer före. Så nu bjussar jag på lite musik jag upptäckte idag, för snart börjar historian
Cya
 
 

Bussresa

Just nu sitter jag på bussen ner till Torsby för att ta tåget till Karlstad och det kommer bli ytterligare en väldigt jobbig gång från järnvägsstationen till Dansstudion. Men men, det är inget att göra åt
Cya

Jag har en speciell känsla för skönsjungande killar som gör fin pop

Känslan var där ikväll också när jag State of Drama kom vidare till finalen i Melodifestivalen och jag skrek verkligen av lycka och just nu ligger jag i sängen och lyssnar på Ulrik Munther och San Francisco Says Hello. Så underbart fint och allt jag tänker på är romantiska komedier. Om jag inte har nämnt det förut så är jag en hopplös romantiker.
God natt
 

Pluggdag

Idag har jag inte gjort annat än att plugga och kolla in saker jag vill ha/behöver på intrernet. Och min familj innehåller en del småskandaler i släkten dvs. graviditet innan äktenskap, vilket jag tror var a big no no på den tiden.
Sedan blir det väl mello och hemlagad pizza, så underbart gott!

Mums! Ramen!

Det är grejer det!


Happy Valentine's Day

Eller Happy Forever Alone Day för min del.
Idag fick vi äntligen se The Great Gatsby och den var superbra! Så, nu har jag precis kommit ut från vårat HLR-prov på idrotten så det är drygt en timme kvar tills dansen börjar.
Sedan klockan 18.00 börjar jag att läsa en nybörjar kurs i japanska! Det ska bli kuuligt!
Har plattat hår idag för omväxlingsskull

Nu mina vänner, kan jag blogga ordentligt från mobilen!

Det fanns trots allt en blogg.se app till Android, så nu har jag den och det känns toppen!

Jobb och det

Idag så gick jag för att leta lite sommarjobb till mig själv. Men innan jag gjorde det skulle jag möta upp Anna för att få hennes BB-creme eftersom min är slut. Jag mötte upp henne och hennes kille Hampus på Söta Grodan och så fick jag en liten mattekurs. Tack Hampus! Nu har jag iallafall inte lika mycket panik inför provet nästa vecka! :D
Och imorgon så kanske, men bara kanske vi ettor äntligen får se tvåornas musikal the Great Gatsby. Men jag har en svag aning om att vi aldrig kommer att få se den någon gång, men man kan ju alltid hoppas

Hair

Sitter just nu och pluggar lite. Har svenska, historia och idrott den här veckan plus matteprov nästa vecka (som jag får typ ett nervöst sammanbrott av ehe) så man blir helt: OMG JAG KOMMER DÖ! Fast näe
Tänkte också visa upp min frisyr som jag hade idag till skolan. Väldigt classy om jag får säga det själv! Ska nog ha den nästa gång jag ska på nåt finare event som typ bröllop, dop, UKM, etc.
Men nu måste jag plugga vidare cya

Ler Her Go

 

Herregud, ibland har jag för hemsk humor

Eller det beror på hur man ser det, men jag tycker den är ganska hemsk iallafall. Fast jag är en nörd såatteja. Och ja, jag har hittat det här på tumblr och ja, det är ifrån Tsubasa.
image
image
CLAMP? Vad har ni gjort med mig?

Jag kommer nog aldrig att växa upp

Ikväll kommer jag att förflytta mig längre bak i min barndom och spela ett av mina gamla datorspel med inget mindre än Barbie och de 12 dansande prinsessorna. YOLO liksom.
Men allt började igår när jag kollade på gamla Barbiereklamer på youtube. Ja? Det kan man väl göra om man vill minnas sin barndom?
Så jag frågade min lilla kusin snällt om jag kunde få låna ett av spelen som en gång gav till henne när min Barbieperiod var över, vilket jag inser nu att jag ångrar lite smått sådär... Men men, nu har jag spelet igen och nu ska jag minnas min barndom. Det känns som om folk kommer att tycka jag är fruktansvärt barnslig men #YOLO #swag och allt det där
Cya
Childhood here I come ♥

Vuxenpoäng till mig!

Just nu håller jag på att fixa i min lägenhet, så jag ska snart diska. Fast jag tog en liten paus för att skriva detta. Jag tränar också på låtarna som vi har till våran musikal och imorgon kommer vi få se på tvåornas musikal också, vi ettor blev lite utelämnade när de hade den första skolföreställningen eftersom alla fick inte plats i våran teatersal. Så det blir äntligen våran tur nu
Men nu ska jag fortsätta att städa innan jag sticker på dans vid 17.00, cya

Everybody do the flop

 

Myslördag med papi!

Denna helg är det bara jag och min kära pappa hemma i Sysslebäck. Mamma jobbar helg i Gjövik, Norge och min syrra Julia åkte till Paris tidigt i måndags innan jag drog till skolan. Så ikväll ska vi ha det lite mysigt! Jag kommer laga min specialrätt (som är typ en av de få jag är bra på) kyckling med ris och soyasås och sen kommer vi se på Melodifestivalen med en del tilltugg. Den typiska svenska lördagskvällen med andra ord
 
Annars har jag inte gjort så mycket idag, har läst lite svenska, kollat Fairy Tail och just nu sitter jag och kollar på när Pewdiepie spelar zombiespelet The Walking Dead. Fett nice!
 
Ha en bra lördag! c:

Hejhej alla människor

Slänger in ett snabbt inlägg innan våran estetiska kommunikation. Vi kommer jobba inför musikalen hela dagen och det har bjudits på bland annat roliga repliker, som bland annat jag har. Men nu har lektionen börjat. Cya! c:

I tell you the Dragonborn comes

 

The difference

Jag håller på att lära mig allt nu, eller jag är iallafall på god väg. Jag snackar om hår och smink nu. Inget annat.
Under en kort tid har jag lärt mig att göra inbakade flätor på mig själv som ser någorlunda bra ut, så det kommer bli min frisyr imorgon eftersom vi har dans och det är inte speciellt kul att dansa med mitt hår utsläppt. Tro mig. Ibland klarar jag knappt att ha det utsläppt en hel skoldag.
Men iallafall...
Mitt internet var väldigt segt idag, så jag tänkte att utveckla mina sminkningsskills och detta blev resultatet:
Det är en början iallafall, måste ha lite mörkare färg in the "outer V" som Michelle Phan skulle ha sagt och nu vill inte den feta stilen lägga av så nu säger jag godnatt

En försenad berättelse om Stockholm

Som de flesta som läser min blogg vet så var jag i Stockholm förra helgen med min klass Mu12, Mu10, Da11 och Da12 (aka. musikalettan, musikaltrean, dansettorna och danstvåorna) och det var väldigt kul och intressant! Fast det fick inte en sån bra start eftersom att bussen var drygt en kvart för sen och det var ganska kallt, men vi kom iväg iallafall.
Stoppade av polisen blev vi också, så det blev lite panik med bältena.
 
Sedan kom vi till Stockholm och vi delades in i grupper. Ena gruppen skulle till Balettakademien för att kolla på en jazz eller balettlektion och den andra gruppen, min grupp skulle börja dagen på Dansmuséet. Jag älskade kläderna de hade ifrån alla olika länder som folk hade dansat i, speciellt balettkläderna.
Sen bytte vi plats så min grupp fortsatte till Balettakademien efter en lunch på McDonalds och kändisspaning på Monki. Amanda Fondell hade bestämt sig att shoppa samma dag som oss. Det var trevligt.
 
Iallafall så hade jag valt att kolla på en balettlektion, som också de flesta i min klass hade gjort. I en och en halv timme satt vi som ljus och bara kollade när de gjorde pilér, arabuesqer etc till en pianist som spelade live på en flygel i hörnet. Och deras lärare var så söt♥
 
Sedan var det free time och jag begav mig helt ensam till Gamla Stan för att göra ett kärt återbesök till Science Fictionbokhandeln där jag köpte volym 4 av Tsubasa Chronicle. Skrämd av patrullerande vakter vid slottet blev jag också. Vem vet? Man kanske kommer för nära och då skjuter de ju!
 
Sen så gick jag för att leta efter mina kära klasskamrater mitt i Stockholm och det gick efter en hel del springande fram och tillbaka. Så middagen den kvällen blev en grillad ciabata med parmaskinka, ost och pesto på ett mysigt café som hette Muffin Bakery. Har aldrig gillat pesto, men just då var det så sjukt gott med tanke på att jag var svinhungrig.
Sen en kort promenad och sen kom man till Dansens Hus för kvällen grand finale! Svansjön skapad av Fredrik "Benke" Rydman ifrån dansgruppen Bounce och allt kan säga är Wow! Den var så grymt cool och snyggt gjord så man blev helt asdfghjkl;
 
Sen åkte vi hem, end of story
 
Check this out↑
 
 

Fairy Tail memes

dutchy-san:

Seems legit
Tags: Anime, FAIRY TAIL, Erza Scarlet, Demotivational Poster

Dear John

 

Potato

 
 

Yohio

Alltså, jag beundrar den här killen så sjukt mycket! Han är stor i Japan, kan snacka Japanska och ger det svenska folket en liten del av den Japanska populärkulturen, genom hans klädstil under kvällens första deltävling av Melodifestivalen.
Jag såg på Skavlan när han blev intervjuad för några månader sen och jag bara satt där och log för mig själv. Han var klädd som en stereotypisk tjej i svensk och norsk teve och var helt okej med det, eftersom det hör till hans stil Visual Kei som är väldigt stor i Japan. Han slog ner alla könsroller om vad tjejer och killar ska vara och inte vara och jag blir liksom bara helt: Wow

Och detta säger jag inte bara för att jag är ett Japan-fan, utan jag säger det för att jag menar det. Lycka till i finalen grabben, du kan räkna med min röst

Klockan är nu 05:07

Och jag är fullt redo att dra till Stockholm! Tillbaka imorgon!

RSS 2.0