Sawatte

 

Jag vill också kunna spela piano...

Ska försöka lära mig såsmåning om.
Sitter och väntar på att gympan ska börja. Nu ska vi ha det praktiska och hångla upp en docka aka. göra hlr på honom. Sen blir det dans och sen ska jag hem och tagga inför imorgon! :D

När vi ändå pratar om Trollkarlen från Oz

Så hittade jag den där finfina bilden när jag sökte på Fairy Tail's tag på Tumblr
Alltså♥

Nu ska jag vara duktig

Ska pallra mig iväg på extramatte vid Älvkullen till fem och det ytterst praktiska är att jag bor precis vid Sundsta-Älvkullen, så man bah: HAH! då kan jag få en promenad samtidigt.

Snart Stockholm också och det betyder att jag typ ska dygna på torsdag natt. Vi åker ju vid 6 och det tar väl minst en halvtimme att gå från Sundsta till Orrholmen + att man ska vara där innan också. Så jag antar att jag får börja göra mig iordning vid.... halv 3 kanske? Skiiitkul!
Aja, man kan ju sova på bussen. Och jag ska äntligen få gå till Science fictionbokhandeln igen! De kommer få dra mig därifrån, mihihihihihihi
Nej men... vi syns sen nån gång i livet. Cya

Shattered

 

Le jour qui se rêve

 
Läste igår på twitter att det kommer sättas upp en fransk musikal av, som ni små stalkers alla vet, en av mina favorithistorier. Nämligen Robin Hood.
Jag tycker det här är så intressant och smart. Varför inte tänkt på det förut liksom? Och det som gör mig extra glad är att jag faktiskt förstår lite vad de sjunger om, så jag tror att man översätter det som typ: Dagen då vi drömmer, eller något dylikt. Får fråga min franskalärare på franskan senare. Språk är allt praktiskt!♥

De har fått ett fan ifrån Sverige iallafall! :D

Dags att dansa!

Idag börjar min första danslektion i Modern fridans! Det ska bli mycket roligt! :D
Gött att också inte komma ner så sent till Karlstad heller, så man kan göra lite saker innan man ska sova.
Och för att fylla ut det här inlägget lite mer så ger jag er två bilder från sminkningen min vän Martina gjorde på mig igår plus en till k-pop låt som är awesome!
Cya
 

Keep your eyes open

 

Tidigt hemkomst

Idag kom jag hem till Sysslebäck ungefär tre timmar tidigare än vad jag brukar. Hade inställd dans så dagens schema betod bara utav teater, vilket var grymt uppskattat av hela musikalettan på Fugik. Vi fick också reda på våra roller inför våran musikal Trollkarlen från Oz som vi ska hålla på med fram tills den 27 mars och jag ska vara den Hemska Häxan Västan. Ska bli kul att vara elak för engångs skull. Är ju så himla genuint snäll precis hela tiden.
Ska få träffa mami också, har inte sett henne på två veckor.
Likheter...? (obs. gammal bild, orkar inte att fixa ljus och mig själv för att ta en ny)

The best way to work on your abs is my laughing

Sitter och jag jobbar på mitt teoripapper på Livräddande moment, fick också en liten workout när jag fick en skrattattack också. Tror jag ska få ett riktigt skrattanfall om dagen så kanske jag har rutmage sen, inte så svårt för min del. Jag skrattar ju hela tiden.
Mahahahahaa cya

Rast

Sitter och väntar på att engelskan ska börja. Och som vanligt sitter alla och håller på med datorn eller sina telefoner förutom Emilia, hon sitter och äter.
Just ja! Jag köpte en handkräm i måndags och det är min nya älskling. I love... Raspberry and Blackberry Handcream is the shit! Är typ beroende av att ha insmorda händer.

Come to me

 

You Haven't Seen The Last Of Me

 

River Flows In You feat. Ruvin

 

Cupcakes a lá Clara et Katja!


Good morning!

Idag ska jag baka cupcakes med Katja! Det blir kul :3 Finns väl inte så mycket mer att skriva antar jag...
Slänger in en låt för att göra det mindre awkward
 

Let it go

 

Le badhus

Slutade tidigare idag eftersom det var bad på gympan idag, så jag simmade lite bröst och ryggsim och räddade en 50-kilos docka från botten. Så det var dagens träning och jag är helt slut, så jag ska nog inte göra så mycket mer ikväll. Typ, äta, fixa ett omslag till min kalender eftersom den ser ganska blek och tråkig ut utan bilder och det. Tror jag ska se på The Hunger Games också! Har inte sett hela den filmen än, bara läst första boken (som förövrigt är superbra för de som inte har läst den ännu) 
Men nu ska jag börja och mäta lite på mina färgade papper, Cya!

501 pages of pure awesomeness

Igår så fick jag ett infall och lånade en av böckerna som är baserade av dator/tevespelet Assassin's Creed. Renaissance, som den så fint heter, är baserad på andra spelet där man möter Ezio Auditore Da Firenze som bestämmer sig att bli en assassin efter att hans familj blir förådd av de familjer som styr renässansens Italien och blir även avrättade.
Jag tycker att spelen också verkar intressanta, men jag måste spela det första för att kunna förstå vad det hela handlar om, sadly. Men det blir säkert bra!
Har typ två veckor på mig att läsa denna godingen, samtidigt som vi håller på att läsa "Guldkompassen" i svenskan och så läser jag the Notebook också... Asså shit vad jag läser böcker samtidigt. Har kommit till ett moment fullt av fangirlfeels också i Tsubasa... Det är så hemskt!
Truth will be written in blood

Före och efter

Hittade en bild ifrån i somras när jag var på läger och shit hur jag har ändrats under ett par månader! Kollah bah!
Mörkare hår och lite mycket gladare

Modelface

Lite blåa linser, blont hår och läppstiftbyte så blir jag ju nästan Taylor Swift

The Place Where Wishes Come True

 

La Vie Boheme

 

Musikalkväll

Igår var jag på musikalkväll med några ur min klass borta i Arvika c: Det var verkligen supermysigt och jag började nästan grina när vi såg på Rent.
Och jag fick nog garanterat mest sömn av oss alla eftersom jag typ somna när vi skulle se på Burlesque vid typ 2...
Tidigt fick vi gå upp också eftersom vi allihopa skulle med ett tåg vid 09.41 för att komma till Karlstad i en bra tid.
Träffade också våran kör och gemulärare på tåget. Inte varje dag man gör det c:

Let Her Go

 

Läser manga i skolan like a baws

 
Eftersom jag är en sån duktig person och läste ut boken som vi läser i engelskan så tänkte jag: "varför inte utnyttja detta och läsa lite Tsubasa när jag ändå inte har nåt att göra"
Hah... Läste inte långt innan jag la ner boken vill inte få fangirlfeels i skolan... Så nu läser jag Fairy Tail istället och alla är så smååå. Herregud!
Få inga fangirlfeels i skolan nu Clara, det kan sluta illa. HAH! Jag vet.

Ja, jag lär mig också

Bara för att få snyggare lockar imorgon :3

Back to the city

Idag åker jag tillbaks till Karlstad eftersom mitt jullov har närmat sig sitt slut och jag börjar skolan imorgon. Ska bli roligt faktiskt c:
Så ikväll ska jag röja upp lite och handla det jag behöver innan jag kommer kolla på Once Upon A Time och balettdokumentären First Position. Men nu borde jag äta frukost, eller lunch eller vad det nu blir. Cya

Orkar inte

Owkay, jag bloggar direkt ifrån min soffa, då jag inte orkar att gå ner att hämta min MacBook för att blogga "the normal way". Har sett på Forrest Gump och som den sorgliga filmer-immun som jag är pga av allt mitt animetittande så satt jag helt normalt medans jag hörde snyftningar ifrån min kära familj. Kanske ska glo på min dataskärm snart, action är inte riktigt min grej om det inte innehåller muskulösa killar med svärd som t.ex Syaoran, Robin och Richard

Min dag idag

Idag åkte jag skidor i Branäs för första gången på ett år. Efter två åk orkade jag inte mer eftersom mina vader gjorde nåt så djävulskt ont! Så det slutade med att jag satt i värmen på restaurangen resten av tiden. Feeling proud!
Annars har jag gjort en ny cover idag och lockat mitt hår igen... När jag ändå gjorde en låt av Taylor Swift. Sen blir det Mamma Mia! Det blir mysigt c:
 

I believe in you

 

Trött liten Clara

Har tränat sen 14.00 och kom hem för ungefär 45 minuter sen. Kommer säkert sluta med att jag somnat i soffan, awesome! Böcker vill jag ha också... måste hitta en anledning att skaffa fler Tsubasavolymer också, ska försöka läsa imorgon så att jag kan gå vidare. Slänger med en liten låt också innan jag slänger mig framför teven.
 

I'll always love love stories

 

Ma hair is so fabulous

 

Shit Straight Haired Girls Say To Curly Haired Girls

 
HAH! So true

Grattis Jonas!

Happy birthday sweetie! ♥ Nu är du 32 år och fortfarande lika snygg!
image
 
För de som inte vet vilken Jonas Armstrong är så är det en av mina favoritskådespelare. Han är irländsk och är nog mest känd för att spela huvudrollen som Robin Hood i BBC's serie med samma namn. Jag följde denna serien ända ifrån början när tv4 började visa denna serie och det har lett till både skratt och tårar. Älskar den♥

2013 folks! :D

Det känns som om detta år kommer bli bra, iallafall lite bättre än 2012. Längtar tills vi ska börja på våran musikal! Det är så mycket roligare att gå i skolan nu, det känns lättare på något sätt och så har jag en sån bra klass också ♥
Men ikväll ska jag nog inte göra så mycket med tanke på att min mage gör ont som... ehehe ja. Så jag ska nog se på Once upon a time, läsa Dagboken, jag sökte dig och fann mitt hjärta och för en gångs skull läsa klart volym 2 av Tsubasa Chronicle

Sounds great! Men nu väntar mitt tumblr-dash. Byeee

GOTT NYTT ÅR!

 
Gott nytt år på er! :D 

RSS 2.0