Nu är iallafall vedhögen klar!

Woho!
Och så har jag tränat mina två veckor nu också, kommer nog kanske åka ner några gånger till. Vi får se
Sedan vankas det funktionärsmöte för årets Rallycross EM i Höljes. Ska nog ta och göra mig lite snyggare innan jag drar dit
Cya

Så. söt

 
Kan den snart utantill. The cuteness is killing me!

Det suger att vara sjuk...

Speciellt när man ska träna i 8 timmar igen med start imorgon. Så jag är inte direkt i toppform om man säger så... Är ju nästan aldrig sjuk heller, kommer knappt ihåg när jag var sjuk sist och så nu när man ska vara som mest aktiv bestämmer sig mitt immunförsvar för att låta mig bli sjuk...
Tack så mycket immunförsvar... Kunde knappt gå upp för uppförsbacken vid min gamla skola

Girudo no Hokori

 
Så fin ♥

Requiescat in pace

Igår så spelade jag klart Assassin's Creed Revelations efter ett par veckors spelande och jag tyckte mycket om detta spel! Man lämnade Italien och stack till Constantinopel (dagens Istanbul) och gjorde en del roliga uppdrag, så fick man spela igen som Altaïr, vilket också var awesome då man har spelar som Ezio Auditore i de senaste tre spelen.
Så nu ska jag bara spela det tredje spelet så har jag spelat alla de spel som finns i nuläget! Så nu blir det en ny assassin och ett nytt århundrade och historisk händelse. Det kommer bli awesome även om jag gillar Ezio... Oh well, a new adventure is set to come!
Nothing is true, everything is permitted...

Glad midsommar!

Och ja, jag lever. Har bara varit för trött för att blogga då jag har tränat 8 timmar per dag och gått upp klockan 5 eftersom Värmlandstrafik inte vill ha en normal buss på morgonen härifrån.

Just nu sitter jag och kollar på Hairspray, som den mycket lojala musikaltjej jag är. och ikväll kommer jag festa till det ordentligt med en eller två alkoholfria Briska och Assassin's Creed Revelations. Partay liksom!

Mardrömmar

Nu har jag läst ut fortsättningen av min favoritbok Där Drömmar Blir Till. Och den var så underbart bra och jag ville inte att den skulle sluta. Emma Andersson som skrev denna bok har gjort ett mycket bra arbete och den är lika bra, om inte lite bättre än den första boken. Så om ni vill läsa någon bra fantasy, kolla upp Där Drömmar Blir Till och fortsättningen Mardrömmar skrivna av Emma Andersson!

Just Give Me A Reason

 

I can't make you love me

 

Nu tar jag sommarlov!

Har gjort det sista skolarbetet för terminen och imorgon slutar jag mitt första år på gymnasiet! Det är en skön känsla men man vill ändå inte sluta, för jag har ju så fruktansvärt kul här på skolan med klassen och alla andra roliga människor här. Längtar nästan redan till tvåan!

Perfektion!

Jag älskar denna låt med Taylor och Ed. Och denna video är så söt, den fokuserar inte så mycket på sångarna förens i slutet, barnens vänskap är så underbart gulligt och ungen läser The Notebook! Fy midlands vad jag älskar denna video!
 

Bara för att jag är en nörd

 

RSS 2.0