NOT FAIR!

MAN KAN INTE BARA SLUTA DET SÅDÄR!!!! *sätter sig i ett hörn och gråter*
 
Jag såg bara på Fairy tail, ni kan vara lugna. Fast det var ändå inte rättvist för oss som bara har sett animen...

Musikalrelaterat? I'll be there!

Har nästan precis kommit hem ifrån kyrkan då årets konfirmationsarbete var Jesus Christ Superstar. Och eftersom jag går musikalprogrammet på gymnasiet så är det politiskt korrekt att jag går på det som har nåt med musikal att göra. Så nu under resten av kvällen ska jag slänga mig i soffan och kolla på "En helkväll med Jonas Gardell"
Awesome!

Så det är såhär det känns att vara musikalartist?

Och vet ni vad? Det känns freaking awesome! Är så nöjd med våran version av Trollkarlen från Oz och jag kan inte bli nöjdare! Vi gjorde detta såå himla bra och jag är så glad över att vi är en så bra klass!
Tycker mycket om er♥

Snodde denna ifrån Johanna i min klass!

Rematch

Nu ska jag vara med på ännu ett Ukm, nämligen i Karlstad. Så jag ska snart dra till UNO här i Karlstad för ett soundcheck. Exitement!


Cya!

Nostalgin alltså

Jag känner den så väl nu när jag lyssnar på soundtracket från Romeo x Juliet. Den är så bra och det är så bra musik att man nästan, men bara nästan dör. Man kan säga att återupplivningen av min iPod består mest utav soundtracks när japansk musik at the moment, men jag tycker ändå att när man lyssnar på mycket soundtracks så presenterar man mycket bra musik för en själv
Men nu ska jag tvätta håret innan jag bestämmer vilka Kalafinalåtar som ska äntra Mr. iPod
Cya!

Hair impressions 1.0

Och detta gjorde jag helt själv på rasten till svenskan. Det skulle bara bli en inbakad fläta i luggen, men min kreativitet fick för sig att göra något annat. Det blev ju rätt snyggt ändå!

Åh, ni killar som spelar olika låtar på fiol på Youtube

Tack för att ni förgyller min dag ♥
 
 

Feels all over the place

Gud, ni som läser detta anar inte hur fangirlig jag är just nu. Idag är det ju lördag och i min vanliga lördagsrutin är att vakna, kolla igenom mitt tumblrdash och sen kolla på Fairy Tail som alltid har kommit ut när jag vaknar. Och en av mina favorit pairings i Fairy Tail är ju såklart Natsu och Lucy, de två man för möta först av alla, och just nu så deltar guilden i Grand Magic Games, det vill säga; en stor tävling för att se vilken guild som är starkast i landet Fiore.
För två avsnitt sedan (avsnitt 170) blev Lucy väldigt svårt skadad i en tävling av Minerva från Sabertooth (vilket jag fick en ordentlig rageattack av) och hon är inte tillräckligt stark för att röra sig ordentligt än. Det har också blivit en del omgrupperingar p.g.a diskvalificering av en guild så hon är inte med i Fairy Tail's lag längre. (de var två stycken ifrån Fairy Tail först då hon var med i Fairy Tail A)
Anyways, Natsu och Gajeel ska ha en match emot Sabertooth's dragonslayers Sting och Rouge men precis innan så går han och möter Lucy och jag lovar på min stolthet som fangirl. Det var nog det finaste moment de någonsin har haft!
Även om man inte hörde vad Lucy sa till Natsu så kunde jag se att det var något vi shippers gillar och det var så underbar musik i bakrunden så jag dog nästan.
För att vara ärlig så har jag alltid velat se en sådan scen som denna. En arena, killen ska slåss och pratar med tjejen innan. Tack Fairy Tail, ni gjorde min dag!♥
 
Har en känsla av att ingen kommer att fatta hur jag kände, men jaja!

Kingdom Hearts

Jag börjar bli mer och mer intresserad för olika spel. Jag har t.ex. börjat spela Assassin's Creed och jag följer när youtubegamern PewDiePie spelar Disney/Final Fantasyspelet Kingdom Hearts. Ångrar nästan att jag inte växte upp med ett Playstation 2....
Men iallafall, det går säkert att fixa på ett eller annat sätt, hoppas jag. Jag kanske blir lite av en gamer tillslut. Fast vem vet med mig?
 

Höhö

Har engelskalektion och läser lite om Nya Zeeland som jag har som ett av mina tre engelsktalande länder jag ska skriva om under dessa tre veckor som är kvar. Yikes!
Idag ska vi plugga mer på musikalen och jag ska komma på nåt att prata om när vi har nationella i svenska, då vi börjar med det muntliga nästa vecka. AHMAGAWD
 

Gårdagens uppträdande från UKM

 

Jag är en bitter människa

Fel låt vann! Och det gör mig så bitter. Jag gillar inte Robin. Låten var inte heller bra och jag blev helt uadsgfcjkdm.kgjvhxdfz,bdjklxckgjncfsjdkfls,.-hkmts typ...

Men vi hade ju andra bra låtar i finalen, som mina tre favoriter: Ulrik Munther, Yohio och State of Drama. Och de sjöng också bättre än Robin och de var också sötare...
 
Och om några om mina kära klasskamrater ser detta, jag kommer också vara bitter på måndag. Sorry asså...
Fast nu lyssnar jag på den fantastiska mellanakten med Adolf Fredriks musikklasser och Loreen när de gjorde Euphoria. Det var så att håren reste sig på armarna
 
Om de gör en studioversion med den här versionen blir jag väldigt glad!
Godnatt. Jag har en stor dag imorgon

Home sweet home!

Äntligen hemma och denna helg kommer bli lite extra pirrig eftersom UKM är nu på söndag och jag ska delta med en egen låt kompat av mig själv på gitarr. Exitemeeent!

Fast i väntan på middagen så sitter jag och lyssnar på Ulrik Munthers nya album Rooftop som hamnade i min brevlåda nu under veckan. Ännu mer exitemeeent! Än så länge är det härliga låtar. Bra där Ulrik! :D

Så gick det med den "regelbundna bloggningen"

Det gick ju bra... jaja. Sitter på skolan och väntar på min sånglektion. Sedan ska jag gå och leta sommarjobb med Anna.
Var också på musikal igår. SKITBRA VAR DEN! Min gemu/körledare har huvudrollen och jag rekomenderar den starkt om du ska till Karlstad och vet inte vad du ska göra. Jag var rädd hela tiden, men gud va den var awesome!
Cya
 

Studiedag? Let's clean the whole lägenhet!

Och det behövdes verkligen! Det var ju damm, ris och annat precis överallt!
Men nu ska jag unna mig lite Assassin's creed! Det är allt ett stort steg mellan det och sims måste jag säga. Och imorgon börjar skolan igen och jag börjar blogga som vanligt, antar jag.
Cya!



Harlem Shake med Jedward?

 

Hemfärd

Just nu sitter jag på tåget hem till Sysslebäck efter ett par dagar i Karlstad. Det var mycket mysigt och trevligt c: Ska hem till papi och kolla på Andra Chansen eftersom jag inte vill vara ensam hela tiden. Ehehe
Cya latör

Mitt liv är inte så händelserikt at the moment

Eftersom jag gör inget typ när jag är i Sysslebäck, därför har jag inte uppdaterat. Men igår var jag och shoppade med mami i Sunne och sen åkte jag vidare till Karlstad för att ha min japanskalektion.
Och idag ska jag möta Anna på stan, det ska bli kul! Wiie!
Cya

RSS 2.0